Tornar
3 de novembre de 2015

ACTE DE SIGNATURA DEL CURS 2015-2016 DE BARCELONA ESCOLES + SOSTENIBLES.

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la Comissionada d’Ecologia, Eva Herrero, han presidit al Saló de Cent de l’Ajuntament, l’inici de curs 2015-2016

A l’acte, que es va celebrar el 8 d’octubre,  hi van participar una representació de les comissions ambientals de 101 centres.  Especialment es va donar la benvinguda a  19 centres que s’incorporen per primer cop al programa i a 25 que són els centres més veterans que van començar a fer projectes el curs 2001/2002. Els altres centres van renovar el seu compromís ciutadà presentant un nou projecte de tres anys en el qual la innovació educativa és una peça clau per transformar el seu entorn més proper: a l’escola, al barri, i a la ciutat.

Aquest curs són 351 els centres educatius de la ciutat de Barcelona que formen part de BcnE+S. Centres que estan portant a terme els seus projectes amb la implicació de més de 110.000 alumnes i més de 10.000 professors.   Projectes de temàtiques diverses que incorporen criteris ambientals en el context físic, en la gestió, en el currículum i en la vida quotidiana implicant a tota la comunitat educativa. Hi participen centres de totes les etapes educatives no universitàries, des d’escoles bressol fins a escoles d’adults, de tots els districtes de la ciutat.

SIRESA és la responsable, des de l’any 2010, de la secretaria tècnica del programa que enguany arriba a la 15a edició. Un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, aprenent i actuant en xarxa per transformar l’escola i la ciutat.