Tornar
11 de novembre de 2016

ACTE DE SIGNATURA DEL PROGRAMA BARCELONA ESCOLES+SOSTENIBLES

SIRESA coordina un any més aquest projecte d’educació, participació i implicació cívica

El passat 11 d’octubre es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte de signatura del programa Barcelona Escoles + Sostenibles. Hi van participar els 19 centres que s’incorporen aquest curs, i altres 46 centres que renoven el seu compromís.

L’Alcaldessa, Sra. Ada Colau, va obrir l’acte i va remarcar el paper de tots els alumnes per fer una ciutat millor; més acollidora, més amable, més sostenible, i més justa. També va donar les gràcies al professorat i les famílies en la seva tasca quotidiana. A continuació, la 5a Tinenta d’Alcaldessa, Sra. Janet Sanz, va voler respondre preguntes que l’alumnat li va dirigir sobre la cultura de la sostenibilitat.

L’acte va comptar també amb la participació dels alumnes presents: el grup d’agents especials Eskamot Verd, format per alumnes d’ESO del col·legi Sant Ramon Nonat; i alumnes de tres centres que van explicar les seves experiències i projectes.

Per acabar l’acte, el grup de música Xiula va posar ritme a una cançó inacabada i que es vol completar amb la col·laboració de totes les escoles que vulguin donar idees.