Tornar
17 de maig de 2018

ATURADA ANUAL DE MANTENIMENT A LA PLANTA DE VALORITZACIÓ ENERGÈTICA

Durant el mes de maig l’activitat de la planta cessarà per realitzar tasques de manteniment

La Planta de Valorització Energètica (PVE), situada a Sant Adrià de Besòs, ha aturat la seva activitat per tal de realitzar les tasques de manteniment preventiu i correctiu, que de forma anual realitza TERSA per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

 Entre les actuacions de manteniment, que només es poden efectuar en situació d’aturada general de la planta, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió de la instal·lació elèctrica de mitja tensió d’interconnexió amb la xarxa.

 A més, aquest any es complementaran les operacions de manteniment amb una intervenció prèvia a la futura instal·lació del sistema catalític de reducció de NOx, les obres de la qual començaran el primer trimestre del 2019.

 Així mateix, també s’aprofitarà i es realitzarà la primera fase de canvis per a la optimització de la xarxa de comunicació del sistema de seguretat i control de la planta.

 De forma anual, i tal com ha tingut lloc en els darrers anys, aquesta actuació s’efectua durant el mes d’abril o maig. Enguany, l’aturada va començar el passat dia 5 de maig i està previst que finalitzi el proper dia 10 de juny.