Avís legal

En compliment a la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç
Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

Titular: Tractament i Selecció de Residus, S.A. (d'ara endavant, TERSA).
Adreça: Av. Eduard Maristany, 44 (08930) Sant Adrià de Besòs, Barcelona.
Contacte: 93 462 78 70
Dades registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb el número: Tom 30.114, foli 128, fulla B53082 Inscripció 42
CIF: A-08800880

Titular: Selectives Metropolitanes, S.A. (SEMESA)
Adreça:Ctra.Camí Antic de Barcelona a València B-210, Km 1Apt. de Correus 1149 - 08850 GAVÀ
Contacte: 93 462 94 56
Dades registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona: Tom 24846, Foli 125, Full B-80168, Inscripció 1a
CIF:A-60191368

Titular: Solucions Integrals per als Residus, S.A. (SIRESA)
Adreça: Ctra. Camí Antic de Barcelona a València B-210, Km 1Apt. de Correus 1149 - 08850 GAVÀ
Contacte: 93 462 94 56
Dades registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona: Volum 33260, Foli 34, Full B-227747, Inscripció 1a-
CIF: A-62439807

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra facilitada a TERSA, siguin incorporades a fitxers titularitat d'aquesta empresa, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats.

TERSA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i al seu dret de tractar-les amb confidencialitat, i assumeix a aquests efectes, les mesures de índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

L'afectat pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa aplicable a tal efecte, mitjançant comunicació escrita, adjuntant fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent, a
Av. Eduard Maristany, 44 (08930) Sant Adrià de Besòs, Barcelona o mitjançant un correu electrònic signat amb signatura digital reconeguda a lopd@tersa.cat.

SECRET PROFESSIONAL

Totes les comunicacions privades entre TERSA i els  afectats/usuaris seran considerades com a confidencials.
També serà confidencial la informació de qualsevol tipus que intercanviïn ambdues parts, la informació que per ambdues parts sigui de tal naturalesa i la informació sobre la informació confidencial.

ÚS DEL PORTAL

El lloc web de TERSA té per objecte facilitar el coneixement a l'usuari en general de les activitats i dels serveis que dóna, així com facilitar als seus clients els serveis que ofereix TERSA. TERSA es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions en la informació continguda en la seva
web o en la seva configuració i presentació. L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació del fet que TERSA no serà responsable dels danys o perjudicis que es poguessin derivar de l'esmenta't accés, o com a conseqüència de l'ús de la informació continguda en l'esmentada web o de l'accés a altres materials d'Internet a través dels enllaços d'aquest lloc web.

COPYRIGHT

El copyright del material contingut en aquest lloc web és propietat de TERSA i el seu accés no implica llicència per la seva reproducció i/o distribució, per la qual cosa és necessari el consentiment previ per escrit de TERSA.
Les eventuals referències contingudes a la web de TERSA en relació a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació que faci constar la marca, nom comercial o identificació del fabricant o subministrador, etc. titularitat de tercers no constitueix cap suport, patrocini o recomanació cap a aquests per part de TERSA.