Tornar
4 d'abril de 2019

BARCELONA ENERGIA COMENÇA A SUBMINISTRAR ELECTRICITAT AL BICING

En una primera fase, es donarà servei a 150 punts de la ciutat de Barcelona

Barcelona Energia continua creixent i proporciona energia a les estacions del nou Bicing de Barcelona, que des d’ahir incorpora el servei de bicis elèctriques. En una primera fase, la comercialitzadora pública d’energia renovable ha començat a donar servei a 150 punts de subministrament d’arreu de la ciutat. Durant la segona fase, que s’espera que sigui cap a finals del mes d’abril, s’aniran activant de manera gradual la resta de punts, fins arribar al 100 % de les estacions de Bicing.

Actualment Barcelona Energia dona servei a més de 900 ciutadans de tota l’àrea metropolitana de Barcelona, i a més de 4.000 punts municipals entre edificis i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona, i organismes i entitats municipals.

Barcelona Energia és l’eina que promou un nou model de transició energètica, fomentant la producció d’energia renovable mitjançant l’autoconsum en espais privats o comunitats de propietaris. A més, l’assessorament personalitzat ofereix serveis d’estalvi i optimització d’energia amb tarifes i potències adequades a les característiques de cada llar, dirigides a l’eficiència energètica tot posant en el centre a la ciutadania.