Tornar
8 de febrer de 2019

BARCELONA ENERGIA POSA EN MARXA LA PLATAFORMA DE PARTICIPACIÓ DEL CONSELL DE PERSONES USUÀRIES

Decidim de Barcelona Energia és l’espai participació per debatre i decidir aspectes clau de la comercialitzadora pública

Ja està en marxa la plataforma virtual del Consell de persones usuàries, el Decidim de Barcelona Energia, l’espai de trobada i participació per debatre i decidir sobre les prioritats, propostes de tarifes i inversiones de Barcelona Energia, entre d’altres.

Per sumar-s'hi només cal ser client o clienta de Barcelona Energia i registrar-se. Un cop dins, les persones usuàries poden participar de forma activa en la posada en marxa de la primera Assemblea constituent del Consell, que tindrà lloc el dia 23 de març.

Com a part d'aquest procés participatiu, es poden publicar esmenes al reglament de funcionament del Consell de persones usuàries o bé presentar una candidatura per formar part de la Comissió de Permanent.

Sobre el Consell de persones usuàries

El Consell de persones usuàries es un òrgan assessor que permet a les persones usuàries de Barcelona Energia participar de forma activa en la presa de decisions de la comercialitzadora pública. El seu objectiu és fomentar la participació i l’apoderament ciutadà per promoure un model energètic més sostenible.

https://decidim.barcelonaenergia.cat