Tornar
28 d'octubre de 2015

CAMPANYA D’INFORMACIÓ SOBRE L’ENTRADA EN FUNCIONAMENT DE NOVES BÚSTIES DE RECOLLIDA PNEUMÀTICA AL DISTRICTE DE SANT MARTÍ

La Direcció de Comunicació i Participació de l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat a SIRESA la campanya informativa.

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en funcionament 62 noves bústies de recollida pneumàtica als barris del Poblenou i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, al districte de Sant Martí. Aquestes bústies, que donaran servei a 1.700 habitatges i 98 establiments comercials de la zona, estan connectades a la central de la Vila Olímpica.

La campanya informativa als veïns i comerciants sobre aquest nou sistema de recollida, la durà a terme l’equip de 5 educadors ambientals del servei de Formació i Comunicació d’Ecogestió Urbana.

La campanya es desenvoluparà del 13 al 30 d’octubre de 2015. En una primera fase es lliurarà a les llars i als comerços que es trobin dins l’àrea un díptic informatiu del sistema de recollida. Els educadors ambientals de SIRESA es desplaçaran al voltant de les bústies de recollida pneumàtica per tal d’aclarir els possibles dubtes que els veïns puguin tenir sobre l’ús del sistema i el seu funcionament i informar-los de la futura retirada dels contenidors.

En una segona fase, al posar-se en marxa les bústies ubicades als interiors d’edificis, es realitzarà una campanya porta a porta per informar els veïns i veïnes del nou servei.