Tornar
25 de juny de 2019

Comença la campanya de reducció del soroll per oci nocturn

L'equip d'educadors de SIRESA portarà a terme la campanya de sensibilització als 10 districtes de Barcelona

El passat dia 6 de juny, SIRESA va posar en marxa la campanya de reducció del soroll per oci nocturn a Barcelona, sota el lema “Gaudir de l’oci nocturn però respectant els descans dels veïns”.

La campanya té com a objectiu millorar la convivència ciutadana i el descans veïnal en les zones d’oci nocturn, coincidint amb l'època d'estiu en què aquesta activitat augmenta i, com a conseqüència, els nivells de contaminació acústica.

L'equip de SIRESA, format per 44 educadors i 5 coordinadors, realitza accions d’informació i sensibilització per conscienciar a la ciutadania i als visitants de Barcelona contra el soroll nocturn. Amb aquesta fita, des del mes de juny fins a finals de setembre, els educadors recorreran les zones de bars amb terrasses en horari de major incidència, de 21 h a 2 h, i les àrees de discoteques, de 23 h a 6 h, dels 10 barris de la ciutat de Barcelona. 

Des del 2015, l’Ajuntament de Barcelona encarrega a SIRESA la campanya de sensibilització i implicació de la ciutadania amb l’objectiu de reduir el soroll de les zones d’oci nocturn originat per la presència de persones, i aconseguir la col·laboració i la implicació dels locals d’oci nocturn.