Tornar
9 de juny de 2017

COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT AL GRUP TERSA

Amb motiu de la celebració del dia mundial del medi ambient, hem organitzat una jornada interna de presentació de dues de les activitats que duem a terme amb una estreta relació amb temes ambientals.

Les activitats seleccionades son la secretaria tècnica de Barcelona + Sostenible, i la gestió d’instal·lacions solars fotovoltaiques en edificis públics de la ciutat de Barcelona.

Els responsables d’aquestes activitats han fet una presentació dels trets generals de cadascuna d’elles a la resta de personal de l’organització, i han respost a les preguntes que els han formulat els assistents.

D’aquesta manera donem continuïtat a la proposta de commemoració del dia mundial del medi ambient iniciada fa dos anys, amb una primera visita a la central de Districlima i l’any següent a l’EDAR Besòs.

Atesa la bona acollida que ha tingut la iniciativa, esperem poder repetir-la en properes ocasions i aprofitar l’oportunitat que ens brinda de reflexionar sobre la nostra activitat i el seu impacte sobre el medi.