Tornar
25 de novembre de 2016

EL GRUP D'OPERACIÓ I MANTENIMENT DE AEVERSU CELEBRA LA SEVA JORNADA ANUAL

Responsables d'operació i manteniment de les plantes de valorització energètica es van reunir en les instal·lacions de TIRMADRID 

Un dels objectius de AEVERSU és fomentar el contacte i l'intercanvi de coneixement i informació entre els seus associats, i per a això compta amb diferents grups de treball, entre ells el d'operació i manteniment. Els passats 16 i 17 de novembre es va celebrar la seva trobada anual en les instal·lacions de TIRMADRID.

 Aquest any la ponència tècnica que es va presentar el primer dia estava relacionada amb solucions TIC de mobilitat per als treballs de manteniment. Es va explicar l'experiència d'una de les plantes (TIRME) en la implantació d'una aplicació sobre tablets per millorar la gestió de les tasques de manteniment.

 El segon dia es va dedicar íntegrament al diàleg entre els assistents per posar en comú problemes, reptes i inquietuds de cadascuna de les instal·lacions, i conèixer experiències i solucions adoptades en la resta.

 Finalment, com a clausura de l'acte, es va realitzar una visita a les instal·lacions de TIRMADRID.

 La jornada va comptar amb la participació de representants de les plantes de TIRMADRID (Madrid), UTETEM (Mataró), ZABALGARBI (Bilbao), TIRME (Mallorca), SOGAMA (Galícia), TIRCANTABRIA (Cantàbria), TERSA (Sant Adrià de Besòs), SIRUSA (Tarragona), CTRASA (Andorra), i TRARGISA (Girona).