Tornar
4 de juliol de 2017

EL GRUP DE COMUNICACIÓ DE AEVERSU ES VA REUNIR EN ZABALGARBI

La trobada ha servit per fer balanç de la política de comunicació i difusió de l'Associació durant l'últim any i s'ha analitzat la nova estratègia comunicativa, amb l'objectiu de destacar la importància de la valorització energètica dins de l'Economia Circular.

Els membres del Comitè de Comunicació de AEVERSU (Associació Espanyola d'empreses de Valorització Energètica de Residus Urbans), se van reunir el dijous, 15 de juny de 2017, en Zabalgarbi (Bilbao). En la trobada es va fer balanç de les iniciatives de comunicació i difusió realitzades per l'organització durant l'últim any. Així mateix, es va definir la nova estratègia de comunicació, tant interna com a externa, per als propers mesos.

En línia amb l'establert per la Comissió Europea, un dels objectius més importants és divulgar la importància que té la valorització energètica dins de l'Economia Circular. Per a això, AEVERSU ha reiterat la seva ferma aposta per la transparència en la informació, com a millor eina per difondre els avantatges de la valorització energètica en la correcta gestió dels residus. Un model àmpliament consolidat als països europeus més avançats en la matèria i respectuosos amb el medi ambient: els països que més reciclen són els que més valoritzen energèticament els residus no reciclables i menys aboquen.

AEVERSU està formada per onze plantes de valorització energètica: REMESA (Melilla), SIRUSA (Catalunya), SOGAMA (Galícia), TERSA (Catalunya), TIRCANTABRIA (Cantàbria), TIRMADRID (Madrid), TIRME (Palma de Mallorca), TRARGISA (Catalunya), UTETEM (Catalunya), ZABALGARBI (País Basc) i CTRASA (Andorra).

Font: AEVERSU