Tornar
29 de gener de 2015

EL GRUP DE TREBALL D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DELS ENGINYERS INDUSTRIALS VISITA LA PVE

TERSA acull la III Jornada d’intercanvi de praxis d’enginyeria d’aquest grup de professionals

Aprofitant la recent finalització dels treballs d’adequació de la planta de valorització energètica al nou model de gestió de residus de Catalunya, que han comportat, entre d’altres, una millora substancial en l’eficiència energètica de la instal·lació, TERSA va acollir la jornada d’intercanvi de praxis d’enginyeria del grup de treball d’eficiència energètica dels Enginyers Industrials.

La primera part de la sessió es va dedicar a contextualitzar el paper de l’empresa i del procés de valorització energètica en el model actual de gestió de residus.

En la segona part de la jornada els tècnics de la planta van aprofundir en els detalls de les actuacions realitzades en els darrers anys des de l’òptica de la millora en l’eficiència energètica: renovació del sistema de combustió, increment de la producció de vapor i, en conseqüència, major producció d’energia elèctrica i tèrmica. I es va obrir un torn de preguntes i debat entre els assistents que va enriquir la trobada possibilitant l’intercanvi directe d’experiències.

La jornada es va cloure amb una visita a les instal·lacions.