Tornar
24 d'octubre de 2016

EL NOU RECUWATT JA ESTÀ AQUÍ!

Els dies 26, 27 i 28 d'octubre se celebrarà a Mataró la IV edició del Congrés RECUWATT 

Una edició renovada, amb un contingut més transversal de tot el cicle de la gestió de residus, i amb una organització més coral que compta amb els Consorcis de Residus del Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, a més de la Fundació Fòrum Ambiental i la pròpia Agència de Residus de Catalunya

Després de 3 edicions reeixides i crear una marca de prestigi per assistència, organització i contingut, arriba la IV edició del Congrés RECUWATT, un Congrés renovat en molts sentits.

En primer lloc per la pròpia Organització, més integradora del món local i de major abast territorial. Així, els Consorcis del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental s'uneixen en un exemple de col·laboració i implicació del món local en l'organització d'un esdeveniment de referència com és el RECUWATT. Aquests Consorcis donen servei a un conjunt de territori amb una població propera als 2 milions d'habitants, a través d'un conjunt d'infraestructures i serveis extens i de primer ordre.

A més d'aquestes entitats, participen en l'organització la Fundació Fòrum Ambiental i la pròpia Agència de Residus de Catalunya, a més de la col·laboració al voltant de seixanta entitats públiques i privades. Amb aquesta fórmula integradora s'obté un nivell de coneixement i experiència en la gestió de residus municipals que garanteix els millors resultats en l'organització d'un esdeveniment d'aquest tipus. Així mateix, es garanteix el futur del Congrés com a esdeveniment central a Catalunya de referència a nivell nacional i internacional.

El dia previ al Congrés, el 26 d'octubre a la tarda, se celebrarà una jornada especialment destinada a les administracions locals i als gestors de serveis públics, per debatre sobre els aspectes claus i reptes en la gestió que afecten al món local, com són la prevenció, la recollida de matèria orgànica, les recollides PaP, les recollides comercials, la fiscalitat, etc.

Al Congrés pròpiament dit, de marcat caràcter internacional, es tractaran aspectes com la gestió sostenible dels recursos, la visió dels residus en el marc de la nova economia circular, els nous sistemes d'informació aplicats als residus, el rol de la valorització energètica, tractaments alternatius, la comunicació i percepció del ciutadà, la visió del món ecologista, el paper de la indústria, iniciatives socials, avanços tecnològics, etc.

Per a més informació: www.recuwatt.com, info@recuwatt.com