Tornar
26 de febrer de 2019

EL SERVEI DE DOCUMENTACIÓ D'EDUCACIÓ AMBIENTAL PRESENT AL I CONGRÉS D'ECOLOGIA A BARCELONA

L’objectiu ha estat visualitzar els projectes que es desenvolupen a Barcelona per lluitar contra el canvi climàtic

Els dies 4 i 5 de febrer el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) de SIRESA, ubicat a la Fàbrica del Sol, va estar present al I Congrés de la Societat Ibèrica d’Ecologia, celebrat a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona on es van reunir prop de set-centes persones expertes.

L’objectiu principal va ser visualitzar des del Servei de Documentació alguns dels programes, projectes i serveis que es duen a terme i s’ofereixen des de la Direcció d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona, destacant principalment el Pla Clima.

A l’estand es van exposar alguns dels recursos de l’SDEA com: la maleta de mobilitat i qualitat de l’aire, material pedagògic per tractar el so i el soroll, un sonòmetre... entre d’altres, així com exemplars del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i del Pla Clima. Aquest darrer va tenir molt bona acollida entre les persones que visitaven l’estand, que es van interessar per les accions i estratègies, presents i futures, que es duen a terme a la ciutat de Barcelona en la lluita contra el canvi climàtic.

El perfil que es va informar i atendre durant els dos primers dies d’aquest exitós congrés va ser d’experts d’instituts de recerca, professorat d’universitats catalanes, espanyoles i portugueses, alumnat universitari i de doctorats.