Tornar
7 de febrer de 2017

ESMORZAR AMB MOLTA ENERGIA: TRANSICIÓ CAP A LA SOBIRANIA ENERGÈTICA

El passat 27 de gener prop de 60 persones van participar en una nova edició dels Esmorzars B+S en la qual es van presentar 3 experiències cap a la transició a un nou model energètic

El 2017 comença amb molta energia amb una nova edició dels Esmorzars B+S, aquesta vegada abordant la temàtica de la transició cap a un nou model energètic. Més d’una cinquantena de persones van assistir el passat dia 27 de gener al Palau Robert per conèixer de més de prop l’estat de la transició energètica a la ciutat de Barcelona. La jornada va començar amb l’esmorzar, un espai de networking en el qual els assistents van poder intercanviar opinions i experiències mentre feien un petit mos.

A continuació es van exposar les experiències, una des de l’Ajuntament, una altra adreçada a la ciutadania i una d’àmbit comunitari.

En primer lloc, Cristina Castells, de l’Agència d’Energia de Barcelona, va presentar l’estratègia cap a la transició energètica i la nova manera de fer política energètica a l’Ajuntament de Barcelona.

La segona intervenció va ser de Clara Ramoneda, de la cooperativa de consultors El Risell, que va explicar l’apoderament energètic de la ciutadania, a través d’un projecte audiovisual.

Finalment, va intervenir Moisés Martínez, de la cooperativa Azimut 360, que va explicar algunes eines que estan en desenvolupament per promoure l’autoconsum comunitari.

Un cop finalitzades les presentacions, es va obrir un torn de preguntes entre el públic assistent i alguns dels participants van explicar i compartir els projectes que estan duent a terme amb les seves organitzacions.

Font: Barcelona + Sostenible

Enllaços: notícia i vídeo