Tornar
19 de març de 2018

ESTUDIANTS DE L’ESCOLA D’ENGINYERIA BARCELONA EST VISITEN LA INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA DEL FÒRUM

La visita forma part del conjunt d’activitats que l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE) organitza en el marc de la Setmana Cultural

La delegació d’estudiants de l’EEBE organitza la Setmana Cultural i ha inclòs dins del programa d’enguany la visita a la Pèrgola del Fòrum; adreçada especialment a estudiants dels graus d’Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria de l’Energia.

 La primera part de l’activitat ha consistit en una presentació a les dependències de la universitat sobre la tasca que realitza TERSA en la gestió integral de les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica municipals, i les característiques tècniques i de dimensionament de la instal·lació fotovoltaica del Fòrum. Posteriorment, amb el grup d’estudiants ens hem desplaçat a la mateixa instal·lació fotovoltaica per accedir a les sales tècniques i poder veure in situ les seves característiques.

 Mostrar el funcionament de les instal·lacions que gestionem a la ciutadania, i especialment les d’energies renovables, és un dels objectius de TERSA. I fer-ho a centres educatius del nostre entorn i de primer nivell com l’EEBE és especialment gratificant.

 La pèrgola fotovoltaica del Fòrum és un dels emblemes del front marítim de la ciutat. Va ser construïda l’any 2004 coincidint amb l’organització del Fòrum de les Cultures a Barcelona, i TERSA la gestiona des de l’any 2009.