Tornar
28 de gener de 2019

GRUP TERSA PARTICIPA EN UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES AMB LA FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL

S’han recollit un total de 59 kg gràcies a la contribució dels empleats

Grup TERSA, en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball, va engegar el passat dia 10 de desembreuna campanya interna de recollida de joguines, coincidint amb l’època de Nadal. Gràcies a la participació dels empleats, l’empresa ha pogut recollir un total de 59 kg de joguines.

L’entrega social de les joguines s’ha fet a través de la Botiga Amiga que la Fundació Formació i Treball té a Sant Adrià de Besòs, on famílies derivades dels serveis socials poden escollir les joguines en funció de les seves necessitats. Així mateix, els joguets estan a la venta a un preu molt baix per a les famílies amb menys recursos.

La campanya de recollida té com a objectiu donar una segona vida a les joguines que estan en bon estat i reciclar aquelles que no han pogut ser novament utilitzades.

A més, la iniciativa genera un triple impacte: econòmic perquè es fomenta l’ocupació del col·lectiu de Fundació Formació i Treball, social perquè les joguines són entregades a les famílies més vulnerables, i mediambiental ja que s’evita la destrucció de la joguina usada promovent un procés d’economia circular.