Tornar
6 d'octubre de 2016

INICI DEL NOU CURS D’EDUCACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT

L'AMB impulsa de nou un programa d'activitats per sensibilitzar i educar sobre el medi ambient fomentant hàbits sostenibles i promocionant el pensament crític

Sensibilitzar i educar sobre el medi ambient fomentant hàbits sostenibles i promocionant el pensament crític són les bases sobre les quals l’Àrea Metropolitana de Barcelona sustenta el Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat (PMES). Aquest curs arrenca amb moltes novetats i fixant-se en l’alta demanda registrada l’any passat, ja que més de 43.000 usuaris van participar en les activitats del programa.

El canvi climàtic, l’energia i la salut ambiental; el cicle de la matèria i els residus, així com el cicle integral de l’aigua, són les temàtiques al voltant de les quals giren les activitats que proposa el PMES.

TERSA participa activament en aquest programa amb les visites a les instal.lacions de la planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs, el centre de tractament de residus municipals de Gavà-Viladecans, i les deixalleries metropolitanes.

Més informació: