Tornar
4 de novembre de 2016

LA NOVA CAMPANYA PER AL FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA FA UNA CRIDA ALS CIUTADANS NO RECICLADORS

Redueix, Reutilitza, Recicla, REACCIONA busca estimular un canvi d’hàbits entre les persones que encara no separen les deixalles per afavorir el reciclatge

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presentat aquest dijous a la Planta de Selecció d’Envasos de Gavà la nova campanya de la Generalitat per fomentar la recollida selectiva dels residus. La campanya està adreçada a la gent que no participa en el procés del reciclatge i que no separa els residus domèstics a casa seva. Es tracta de promoure un canvi d’hàbits mostrant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa.

Rull ha insistit en què la campanya va dirigida “als qui no reciclen perquè en el conjunt de la recollida selectiva estem al 40% i això vol dir que tenim molt recorregut per fer”.

Per a Rull, “la part més feble del sistema i la que ens permetrà augmentar el percentatge de recollida selectiva és la matèria orgànica. Hem de guanyar aquesta batalla i per això necessitem el compromís per part dels ciutadans, que és el que busquem amb aquesta nova campanya”.

Més informació

Enllaç als vídeos de la campanya