Tornar
11 de gener de 2017

LA VALORITZACIÓ ENERGÈTICA, NEXE ENTRE L'ECONOMIA CIRCULAR I LA UNIÓ ENERGÈTICA

Els avantatges ambientals, econòmics i socials de la valorització energètica es van posar de manifest en l'últim congrés de la CEWEP celebrat a Rotterdam, que va congregar 170 participants de 22 països.

La CEWEP ha fet públiques una sèrie d'entrevistes realitzades a diferents agents del sector dels residus a nivell europeu i que es van emmarcar en el seu últim congrés sobre valorització energètica, celebrat el passat mes de juny a Rotterdam.

Sota el lema “Circular economy meets energy union”, es va debatre el paper de la valorització energètica de residus en el nou context de l'economia circular, així com les novetats en matèria de política de residus a nivell europeu, i es van a conèixer les últimes tendències tecnològiques del sector. Hi van assistir 170 participants de 22 països, entre els quals representants de la Comissió Europea, del Parlament Europeu, de les Administracions Locals, i de l'àmbit industrial i acadèmic..

Una de les principals conclusions del congrés fa referència a la relació existent entre les iniciatives de la UE en matèria d'economia circular i d'unió energètica, i amb el paper que juga la valorització energètica com un dels instruments d'enllaç.

Llegir més