Tornar
21 d'octubre de 2015

LES INSTAL·LACIONS DE TERSA A GAVÀ ACULLEN LA JORNADA DE FORMACIÓ ASPLARSEM 2015

Més de 100 professionals del sector van analitzar durant dos dies les tendències i oportunitats de l’automatització en els processos de selecció.  

Els passats dies 7 i 8 d’octubre va tenir lloc al Centre de Tractament de Residus Municipals la jornada anual de formació de ASPLARSEM, enguany centrada en la “Automatització en els processos de selecció”.

Durant dos dies, els més de 100 professionals que hi van participar van poder assistir a les ponències tècniques sobre les darreres tendències en automatització de processos de selecció; amb l’aplicació de dispositius de reconeixement amb visió artificial, o a partir de solucions de robòtica industrial.

El programa de la jornada també va incloure espais per al debat i la reflexió sobre els reptes i oportunitats que s’obren en aquest camp.  I, finalment, els assistents van poder visitar les dues plantes recentment renovades del CTRM: la planta de selecció d’envasos i la planta de tractament de residus voluminosos.

La jornada de formació forma part de les activitats que organitza regularment ASPLARSEM amb l’objectiu de conèixer les darreres tendències del sector, difondre informació d’interès comú per a les plantes de selecció d’envasos, i promoure la innovació i la formació professional continuada.