Tornar
24 de maig de 2016

MILLORES AL CIRCUIT DE VISITES DE LA PVE

La PVE es dota d’un espai tranquil i lluminós per millorar l’experiència de la visita a les instal·lacions

Aprofitant les darreres reformes efectuades a la planta, s’ha acondicionat la zona d’accés a la cabina de control de la grua com un espai per facilitar la tasca dels educadors ambientals en l’acompanyament de les visites. 

Entre d’altres, aquesta zona guanya espais més amplis per a l’acollida de grups nombrosos; i incorpora noves finestres amb vistes a l’entorn al qual està estretament vinculada la PVE: la planta de tractament mecànic-biològic, la central de la xarxa de distribució de fred i calor de Districlima, i l’àmbit físic d’aquesta xarxa alimentada amb vapor de la PVE (que s’extén fins a la plaça de les Glòries).

També es mantenen els plafons educatius perquè els monitors puguin donar les explicacions didàctiques a les visites guiades organitzades en el marc del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat,  del qual la PVE és una de les instal·lacions més visitades. 

Així mateix, també s’ha aprofitat l’aturada anual de manteniment per senyalitzar el recorregut per la zona dels forns, amb l’objectiu d’evitar interferències amb diversos elements i maximitzar la seguretat.