Tornar
24 d'octubre de 2017

PORTES OBERTES A LA PIVR PEL FESTIVAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA 2017

El passat dissabte 21 d’octubre la Planta Integral de Valorització de Residus (PIVR) va participar al festival 48h Open House Barcelona, formant part dels més de 200 edificis emblemàtics visitables durant aquesta jornada de portes obertes.

En línia amb el creixent interès del públic, en l’edició d’enguany s’ha superat el nombre de visites de les edicions anteriors i s’ha superat el centenar de persones.

I per primera vegada s’ha demanat una valoració de la visita, que ha obtingut un notable alt tant a l’organització de la visita com a l’interès de la instal.lació.

El festival 48h Open House BCN, és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'octubre de portes obertes en edificis de tot tipus, forma i mida.

Aquest esdeveniment va començar a London l'any 1992, i de llavors a ençà  'Open House' s'està introduint arreu del món: New York, Dublin, Tel Aviv, Roma, Chicago, Buenos Aires, Melbourne... i fins a 31 ciutats en 5 continents. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat.

48H OPEN HOUSE BCN és un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l'any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per "obrir la bona arquitectura a la ciutat". L'objectiu és fer-los viure l'arquitectura i la ciutat, de forma didàctica durant un cap de setmana a l'any.