Tornar
25 de maig de 2018

REALITZADA AMB ÈXIT LA PRIMERA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

Fins a principi de juny la planta romandrà tancada per a la realització de tasques de manteniment preventiu

TERSA ha dut a terme amb èxit la primera fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE), que de forma anual realitza l’empresa per tal d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

Des del mes de maig, data d’inici de l’aturada, s’han realitzat diverses tasques de caràcter preventiu i correctiu. Entre les actuacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Paral·lelament, també s’han començat els treballs previs a la futura instal·lació del sistema catalític i  l’execució de la fase inicial d’optimització de la xarxa de comunicació del sistema de control de la planta, per tal de millorar la capacitat de resposta en cas d’incidències.

En una segona fase, s’iniciarà a principi de juny l’arrencada progressiva de les tres línies de combustió fins a posar en marxa de nou, el dia 10 de juny, l’activitat completa de la planta.