Tornar
7 de juliol de 2016

RECUWATT 2016, UNA CITA INELUDIBLE PER AL SECTOR DELS RESIDUS

El Congrés, punt de referència en el sud d'Europa sobre valorització energètica.

La seva quarta edició, es durà a terme els dies 27 i 28 d'octubre de l'any en curs en el Tecnocampus de Mataró (Catalunya).

• En aquesta ocasió, l'organització obre una convocatòria per a la presentació de projectes orientats a la millora de la gestió de residus i que destaquin per la seva innovació, originalitat, canvis i visió diferencial. 

• Així mateix, l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de AEVERSU, pretén generar un ambient de networking professional entre empreses i entitats de tot el món, propiciant el diàleg i l'intercanvi d'experiències i coneixements en la matèria.

L'Associació Espanyola d'empreses de Valorització Energètica de Residus Urbans (AEVERSU), que aglutina a deu plantes situades a Espanya, a més d'una pertanyent a Andorra, col·labora en la propera edició del Congrés Recuwatt 2016, que se celebrarà els dies 27 i 28 d'octubre de l'any en curs en el Tecnocampus de Mataró (Catalunya).
Així, i després de l'èxit de les tres edicions anteriors, l'organització ha obert una convocatòria per a la presentació de ponències a fi d'incorporar al programa una sessió més tècnica i específica amb les millors propostes entre aquelles que compleixin els criteris d'aquesta trobada professional sobre valorització energètica, conceptuat com a referent en la matèria en el sud d'Europa.

En tot cas, la pretensió és donar a conèixer iniciatives i projectes, tant de caràcter públic com a privat, orientats a la millora de la gestió de residus, per aquest motiu el congrés s'hagi proposat presentar comunicacions úniques i d'alt nivell que mostrin les idees, pràctiques i tecnologies més innovadores, revolucionàries i brillants en la matèria.

Concebut com a espai global de coneixements i inspiració de la mà dels millors experts nacionals i internacionals, Recuwatt va a seguir potenciant les col·laboracions, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional, a fi de generar un ambient de networking professional entre empreses i entitats de tot el món, propiciant el diàleg i l'intercanvi d'experiències en llaures a un major enfortiment del sector, que ha d'encaminar els seus esforços a aconseguir, en l'horitzó de l'any 2030, uns objectius de reciclat del 65%, limitant l'eliminació en abocador a un màxim del 10%.

Més informació sobre programa i inscripcions en www.recuwatt.com.