Tornar
5 de juny de 2018

S’ARRENCA LA SEGONA LÍNIA DE COMBUSTIÓ A LA PVE

Les actuacions de manteniment preventiu s’allargaran fins l’11 de juny, data en què s’arrencarà l’últim forn

S’ha posat en marxa la segona línia de combustió a la Planta de Valorització Energètica (PVE), dins del marc de les operacions de manteniment. La setmana passada ja es va arrencar la primera línia i avui s’hi suma la segona, i des d’aquest matí ja s’introdueixen residus al forn.

Prèviament a l’arrencada, s’ha efectuat la revisió per certificar-ne el bon funcionament. Això es tradueix en l’execució d’una sèrie d’actuacions com la revisió de les vàlvules, la reparació del material refractari pertinent, la substitució dels tubs de caldera i la migració del sistema de control de depuració de gasos, entre d’altres.

La setmana que ve es posarà en marxa l’últim forn, de manera que es donarà per finalitzada l’aturada. Així doncs, a partir del dia 11 de juny la planta operarà de forma habitual i en la seva totalitat.

L’aturada de planta és una acció anual que es porta a terme per realitzar tasques de manteniment correctiu i preventiu, que només es poden executar en situació de parada general, per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.