Tornar
8 de març de 2019

S'INICIEN LES TASQUES DE DESMANTELLAMENT DEL FILTRE ELECTROESTÀTIC DE LA PVE

Es tracta d’una intervenció prèvia a la implementació del nou sistema catalític per a la reducció de NOx 

El passat mes de febrer van començar les tasques de desmantellament del filtre de partícules electroestàtic de la Planta de Valorització Energètica (PVE), situada a Sant Adrià de Besòs.

Aquesta intervenció és un pas previ a la implementació del nou sistema catalític per a la reducció de les emissions d’òxids de nitrogen (NOx), les obres d’instal·lació del qual estan previstes que comencin a finals d’aquest any i inici del que ve.

La implantació del nou sistema catalític permetrà continuar avançant en la reducció de les emissions, establint llindars molt inferiors al marc normatiu actual i a les tendències legislatives a nivell europeu que es preveuen en els propers anys.

Aquest és un projecte estratègic que va ser aprovat pel Consell d’Administració de TERSA el desembre de 2016, amb la finalitat de progressar en l’àmbit de la innovació i la gestió eficient de la planta, i en línia amb les mesures impulsades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona per reduir el nivell de contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.