Qui som

Treballem en la selecció i tractament d'envasos lleugers i en el tractament dels voluminosos procedents de la recollida selectiva.

Selectives Metropolitanes S.A. (SEMESA) és una societat participada al 100% per TERSA que es dedica a la selecció d'envasos lleugers i a la selecció i trituració de residus voluminosos i fusta, procedents de la recollida selectiva de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A les seves instal·lacions, ubicades al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans, la Planta de selecció d'envasos i la Planta de tractament de voluminosos gestionen residus de diferents tipus per al seu posterior tractament de reciclatge en empreses especialitzades.

SEMESA, el capital de la qual és cent per cent titularitat de TERSA, té com empresa pública la consideració de mitjà propi instrumental i servei tècnic de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (B:SM, S.A.) , l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i dels seus respectius poders adjudicadors, i resta obligada a realitzar els treballs que aquestes entitats els encomanen en les matèries referides en el seu objecte social.

SEMESA està ubicada a la Ctra. Camí Antic de Barcelona a València, B-210 Km 1, dins del terme municipal de Gavà limitant amb el de Viladecans.

Composició del consell d'administració

CàrrecConsellera / ConsellerRepresentació
PRESIDENT Sr. Jordi Ribas Vilanova TERSA
VICEPRESIDENT Sr. Joan Miquel Trullols Casas TERSA
CONSELLER DELEGAT Sr. Miguel Ángel Clavero Blanquet TERSA
CONSELLER Sr. Oriol Vall-llovera Calmet TERSA
CONSELLER Sr. Carles Vázquez González-Roman TERSA
SECRETARIA no CONSELLERA Sra. Sonia Corominas Soler  

Ubicació

Ctra. Camí Antic de Barcelona a València B-210 Km 1
08850 Gavà (Barcelona)
Tel. 93 662 94 56

e.mail: semesa@semesa.cat

Com arribar-hi

 

GALERIA D'IMATGES