Tornar
11 de juny de 2015

TERSA PARTICIPA A LA SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE

Un dels objectius principals d’aquestes jornades és que consumidors, autoritats i altres interessats uneixin forces per aconseguir un futur d'energies netes a Europa.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible compta cada any amb centenars d'organitzacions i iniciatives per difondre les millors pràctiques i inspirar noves idees sobre l’eficiència energètica, la descarbonització de l'economia, i la migració cap a les energies renovables; apostant per la recerca, la innovació i la competitivitat.

Una de les iniciatives del programa és l'organització dels anomenats Dies de l'Energia: a proposta d’entitats de tot tipus (administracions públiques, agències energètiques, ONG, cooperatives, etc.) s’organitzen conferències, rutes guiades, jornades de portes obertes o tallers relacionats amb la promoció de les energies renovables.

Enguany TERSA hi participa conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb una jornada de portes obertes a la Planta Integral de Valorització de Residus de Sant Adrià de Besòs el dissabte 13 de juny, i amb una visita tècnica a la pèrgola fotovoltaica del Fòrum el divendres 19 de juny.

 

Els visitants a la PIVR faran un recorregut per conèixer de primera mà quin procés se segueix per convertir els residus que no es poden recuperar materialment en recurs energètic, produint electricitat i a la vegada subministrant vapor a la xarxa de fred i calor dels barris de 22@ i Fòrum.

O podran conèixer les interioritats de la instal·lació fotovoltaica del Fòrum, la més emblemàtica de la ciutat de Barcelona, que genera energia de forma neta i sostenible.

Les persones interessades en aquestes activitats poden fer la inscripció a:

Visita PIVR:

Central de Reserves del PMES: reserves_pmes@amb.cat

Visita a la pèrgola del Fòrum:

La fàbrica del Sol: http://lafabricadelsol.bcn.cat/inscripcions/setmana-de-lenergia?page=1