Tornar
4 de gener de 2019

TERSA RENOVA LES CERTIFICACIONS ISO 50001, 9001 I 14001, EMAS I OSHAS

L’empresa ha superat amb èxit l’auditoria externa a càrrec de Bureau Veritas

TERSA ha renovat recentment les certificacions ISO 50001, ISO 9001 i ISO 14001, EMAS i OSHAS. L’empresa ha superat amb èxit l’auditoria externa, que ha realitzat Bureau Veritas, verificant així la conformitat del Sistema Integrat de Gestió amb les diferents normes de referència en matèria de medi ambient, qualitat, eficiència energètica i prevenció de riscos laborals.

Aquestes certificacions, reconegudes internacionalment, asseguren que l’empresa desenvolupa la seva activitat complint la legislació vigent i d’acord amb una metodologia de millora contínua. Així mateix, acrediten que els objectius i plans de treball definits estan alineats i desplegats per a tota l’organització.

L’any vinent aquesta auditoria es repetirà a TERSA i també es realitzarà a SEMESA, SIRESA i a la planta de Biogàs del Garraf per verificar les certificacions corresponents a cada una de les empreses.

La renovació de les certificacions referma un cop més el compromís del Grup TERSA amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, la millora contínua i la seguretat de les persones.