Actualitat

Campanya de sensibilització de SIRESA a les platges

Un any més, el Departament de Formació i Comunicació de SIRESA duu a terme la campanya de sensibilització ambiental a tot el litoral de la ciutat de Barcelona. L’equip, format per 48 empleats i empleades, recorrerà les platges de la ciutat per sensibilitzar les persones usuàries sobre aspectes ambientals, controlar l’aforament i vetllar pel compliment de les mesures contra la COVID-19.

D’aquesta manera, tal com es va fer l’any passat, SIRESA participa en el protocol de control d’afluència a les platges, dissenyat per l’Ajuntament de Barcelona. En cas de detectar un volum molt elevat de persones usuàries, s’activarien els mecanismes per procedir a limitar l’accés o, fins i tot, tancar les platges afectades.

Els informadors i informadores, així com els controladors i controladores d’accessos, s’aniran incorporant de manera esglaonada durant les diferents etapes de la temporada, que finalitzarà a finals de setembre del 2021. Així, per exemple, a Setmana Santa van participar 8 informadors i 2 coordinadors, a principis de maig ja eren 24 controladors d’accessos i a finals de maig s’afegiran 14 informadors.

El protocol de control d’afluència a les platges de l’Ajuntament de Barcelona ja es va posar en pràctica l’any passat i es va coordinar amb el Departament de Formació i Comunicació de SIRESA, adaptant-se amb èxit a les noves necessitats derivades de l’emergència sanitària.

  • Compartir:

Últimes

02 de novembre 2021

Barcelona Energia rep un increment de consultes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

28 d’octubre 2021

Tret de sortida del projecte de millora contínua al CTRM

20 d’octubre 2021

Escoles + Sostenibles comença un nou curs amb l’alimentació sostenible com a fil conductor

01 d’octubre 2021

Actuació de millora a la Planta d’Aprofitament Energètic de Biogàs