Actualitat

Campanya de sensibilització per separar bé els residus a Ciutat Vella

L’equip d’educadores ambientals de SIRESA portarà a terme aquest mes de març una campanya informativa destinada a tots els comerços i establiments del districte de Ciutat Vella de Barcelona. La campanya, que s’allargarà fins a mitjans del mes d’abril, té com a objectiu sensibilitzar sobre la correcta separació dels residus que es generen, així com de la seva gestió i el bon ús dels sistemes de recollida implantats.

Ciutat Vella es caracteritza per ser un districte amb gran quantitat d’establiments i afluència elevada de persones ciutadanes residents i turistes, per la qual cosa la generació de residus és notòria. A més, hi conviuen modalitats de recollida diferents (porta a porta, contenidor domiciliari, pneumàtica, recollida comercial, etc.), fet que pot provocar dubtes sobre com gestionar els residus correctament.

És per aquest motiu que un equip de cinc educadores de SIRESA recorreran els carrers del districte per informar els comerços de com han de separar els seus residus i on els han de llençar.

La campanya ha estat encarregada per la Direcció de Comunicació i Participació d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona. SIRESA gestiona diverses campanyes d’informació i comunicació com la de sensibilització ambiental a les platges de Barcelona i la campanya de reducció del soroll causat per l’oci nocturn. En total, durant l’any 2020, més de 280.000 persones van ser informades durant aquestes campanyes.

  • Compartir:

Últimes

07 d’abril 2021

Grup TERSA renova les certificacions EMAS i ISO 9001, 14001, 45001 i 50001

25 de març 2021

TERSA realitza l’aturada tècnica anual de la Planta de Valorització Energètica per dur a terme les tasques de manteniment i millora

12 de març 2021

La primera licitació totalment electrònica del Grup TERSA ja és una realitat

02 de març 2021

Els Mercats Municipals de Barcelona aposten per l’eficiència energètica i l’estalvi econòmic dels seus comerciants amb Barcelona Energia