Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 16 al 24 de novembre, Grup TERSA ha organitzat diverses activitats, dirigides a la plantilla, per sensibilitzar sobre la prevenció de residus.

La primera de les activitats es tracta d’una visita guiada al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans per conèixer el funcionament de la planta de selecció d’envasos lleugers i la planta de tractament de residus voluminosos i fusta. Una instal·lació que contribueix a la recuperació i reciclatge d’aquest residus.

També s’ha organitzat un mercat d’intercanvi, un espai de trobada on els empleats intercanvien articles en bon estat (libres, música, electrodomèstics, eines, articles de decoració, roba i complements etc..) per fomentar la reutilització i prevenir la generació de residus.

Per últim, la companyia col·laborarà amb Fundació Formació i Treball per posar en marxa una recollida solidària de joguines. El seu objectiu és aconseguir que les joguines que estan en bon estat tornin a il·lusionar els nens i nenes de famílies amb menys recursos. La iniciativa genera un triple impacte: econòmic perquè es fomenta l’ocupació del col·lectiu de Fundació Formació i Treball; social perquè les joguines són entregades a les famílies més vulnerables, i mediambiental ja que s’evita la destrucció de la joguina usada i es promou un procés d’economia circular. 

Grup TERSA s’ha sumat un any més a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus per fomentar hàbits sostenibles entre els seus col·laboradors, seguint així el compromís adquirit amb l’entorn i les persones. 

 

 

  • Compartir:

Últimes

15 de gener 2021

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

14 de desembre 2020

El primer "Fem Xarxing" virtual aplega més de 120 persones de la xarxa B+S

10 de desembre 2020

Barcelona Energia es converteix en la comercialitzadora elèctrica del MNAC, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i Ecoenergies

30 de novembre 2020

Bones idees per canviar el món 2019