Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 16 al 24 de novembre, Grup TERSA ha organitzat diverses activitats, dirigides a la plantilla, per sensibilitzar sobre la prevenció de residus.

La primera de les activitats es tracta d’una visita guiada al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans per conèixer el funcionament de la planta de selecció d’envasos lleugers i la planta de tractament de residus voluminosos i fusta. Una instal·lació que contribueix a la recuperació i reciclatge d’aquest residus.

També s’ha organitzat un mercat d’intercanvi, un espai de trobada on els empleats intercanvien articles en bon estat (libres, música, electrodomèstics, eines, articles de decoració, roba i complements etc..) per fomentar la reutilització i prevenir la generació de residus.

Per últim, la companyia col·laborarà amb Fundació Formació i Treball per posar en marxa una recollida solidària de joguines. El seu objectiu és aconseguir que les joguines que estan en bon estat tornin a il·lusionar els nens i nenes de famílies amb menys recursos. La iniciativa genera un triple impacte: econòmic perquè es fomenta l’ocupació del col·lectiu de Fundació Formació i Treball; social perquè les joguines són entregades a les famílies més vulnerables, i mediambiental ja que s’evita la destrucció de la joguina usada i es promou un procés d’economia circular. 

Grup TERSA s’ha sumat un any més a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus per fomentar hàbits sostenibles entre els seus col·laboradors, seguint així el compromís adquirit amb l’entorn i les persones. 

 

 

  • Compartir:

Últimes

22 de gener 2020

SIRESA i SEMESA renoven les certificacions ISO 9001 i 14001, OHSAS i EMAS

17 de gener 2020

Grup TERSA recull 160 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

16 de gener 2020

La ciutat de Barcelona declara l’emergència climàtica

10 de gener 2020

Barcelona Energia celebra el seu primer any oferint servei a la ciutadania