Actualitat

RECUWASTE CELEBRA LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

El passat 8 i 9 d’octubre el Tecnocampus de Mataró va acollir la cinquena edició del congrés Recuwaste (l’antic Recuwatt), un referent del sector a nivell estatal i internacional. Sota el lema “Transformant la Proximitat per Canviar la Globalitat”, aquest any s’ha abordat la temàtica de la gestió dels residus des d’una nova perspectiva: la de l’economia circular.

Més de 500 assistents han pogut participar en diferents taules rodones, conferències, tallers, presentació de projectes i projecció de documentals al voltant de quatre eixos temàtics: l'economia dels recursos, municipis i gestió de residus, ciutats del món i projectes innovadors.

Un dels atractius més rellevants del congrés ha estat la formació i l'intercanvi d'experiències entre ciutats. Per exemple, s’han pogut escoltar els casos d’èxit de la ciutat toscana de Capannori en la prevenció dels residus o l'estratègia d'innovació circular d'Amsterdam per als fluxos de residus orgànics.

Per últim, s’ha atorgat el Premi Alfonso Maíllo que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives i propostes innovadores en l’àmbit de la gestió sostenible dels residus.

  • Compartir:

Últimes

07 d’abril 2021

Grup TERSA renova les certificacions EMAS i ISO 9001, 14001, 45001 i 50001

25 de març 2021

TERSA realitza l’aturada tècnica anual de la Planta de Valorització Energètica per dur a terme les tasques de manteniment i millora

12 de març 2021

La primera licitació totalment electrònica del Grup TERSA ja és una realitat

11 de març 2021

Campanya de sensibilització per separar bé els residus a Ciutat Vella