Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

RECUWASTE CELEBRA LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

El passat 8 i 9 d’octubre el Tecnocampus de Mataró va acollir la cinquena edició del congrés Recuwaste (l’antic Recuwatt), un referent del sector a nivell estatal i internacional. Sota el lema “Transformant la Proximitat per Canviar la Globalitat”, aquest any s’ha abordat la temàtica de la gestió dels residus des d’una nova perspectiva: la de l’economia circular.

Més de 500 assistents han pogut participar en diferents taules rodones, conferències, tallers, presentació de projectes i projecció de documentals al voltant de quatre eixos temàtics: l'economia dels recursos, municipis i gestió de residus, ciutats del món i projectes innovadors.

Un dels atractius més rellevants del congrés ha estat la formació i l'intercanvi d'experiències entre ciutats. Per exemple, s’han pogut escoltar els casos d’èxit de la ciutat toscana de Capannori en la prevenció dels residus o l'estratègia d'innovació circular d'Amsterdam per als fluxos de residus orgànics.

Per últim, s’ha atorgat el Premi Alfonso Maíllo que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives i propostes innovadores en l’àmbit de la gestió sostenible dels residus.

  • Compartir:

Últimes

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA

18 de setembre 2020

Miguel Ángel Clavero deixa la gerència del Grup TERSA per jubilació

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona