We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

GRUP TERSA ES SUMA A LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Ahir dia 5 de juny, el Grup TERSA es va sumar a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient amb la celebració d’una acte interna dirigit a tots els empleats. La jornada, que enguany és la quarta edició, ha tingut com a objectiu donar a conèixer una activitat de la companyia relacionada amb el medi ambient.

En concret, aquest any s’ha presentat Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’electricitat, gestionada per TERSA. Durant l’acte, Iu Gallart, responsable de Comercialització, ha sigut l’encarregat d’explicar la nova línia de negoci, que el proper mes de juliol començarà a subministrar energia elèctrica d’origen 100% renovable a edificis de l’Ajuntament de Barcelona i posteriorment, el 2019, a la ciutadania.

Per últim, al finalitzar la presentació, els empleats han pogut expressar els seus dubtes en un torn obert de preguntes.

El compromís pel medi ambient és un dels valors fonamentals del Grup TERSA i de les empreses que en formen part, ja que integren la sostenibilitat ambiental de manera estratègica en la seva activitat, tant en les seves operacions com en la gestió de la pròpia organització.

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació