We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

El Grup TERSA manté l’activitat de la Planta de Valorització Energètica, les plantes d’envasos i voluminosos del Centre de Tractament de Residus Municipals, i la Planta d’aprofitament energètic de biogàs.

Les plantes contribueixen així al correcte funcionament del sistema de gestió i tractament de residus municipals per donar servei a la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i la situació d’excepcionalitat amb motiu del  COVID-19.

Per protegir la salut de tota la plantilla, Grup TERSA ha reforçat les mesures de prevenció com, per exemple, mantenir la distància de seguretat, l’ús de materials de protecció, extremar la higiene personal, evitar el contacte en espais tancats etc...

Amb tot, Grup TERSA està aplicant les mesures necessàries per fer front a l’emergència sanitària, garantir la protecció de la salut de les persones treballadores i la comunitat del seu entorn, i el correcte desenvolupament de serveis essencials.

  • Share:

Last news

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

19 October 2020

Nou punt verd de barri a Sants

01 October 2020

Barcelona + Sostenible publica el seu catàleg de recursos i serveis

21 September 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA