News

Barcelona Energia manté l’excel·lent en la seva enquesta de satisfacció anual

Les persones usuàries de Barcelona Energia han puntuat, un any més, amb un excel·lent la qualitat del servei i assessorament de la companyia pública. Malgrat un any de preus energètics rècord, les persones usuàries han valorat positivament l’acompanyament i transparència de la companyia, i un 96 % la recomanaria al seu entorn.

L'enquesta de satisfacció, elaborada anualment per Barcelona Energia, valora tant la satisfacció general com el compliment dels valors i promeses de comunicació de l'empresa. Els resultats de l'enquesta d'enguany mostren que Barcelona Energia ha obtingut una bona puntuació en tots els àmbits, i ha rebut una qualificació global d'excel·lent pel servei que ofereix.

En particular, les persones usuàries han elogiat el suport i la transparència que ha donat l'empresa durant un any difícil per al sector energètic. Barcelona Energia s'ha esforçat per explicar el context del sector i ensenyar la situació i les causes que van provocar l'elevat preu de l'energia, així com les incidències amb la distribuïdora.

A més, a través de l’Acadèmia BE, l'empresa ha ajudat a fer que el sector elèctric sigui més entenedor per als seus usuaris i usuàries. Els informes d'eficiència energètica també han ajudat a reduir les seves factures d'electricitat, oferint consells específics d'estalvi a partir de l'anàlisi del seu consum.

A més, més de tres de cada quatre persones entrevistades creuen que la factura de Barcelona Energia és millor que la de la seva empresa anterior. L’enquesta de satisfacció de Barcelona Energia també confirma que BE compleix les seves promeses d'honestedat i compromís amb el servei públic, amb un servei proper i transparent i tarifes econòmiques.

  • Share:

Last news

28 April 2023

Participem en el fòrum d’empreses de l’EEBE

03 April 2023

341 centres educatius de la ciutat es connecten a Barcelona Energia

15 March 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

10 March 2023

Grup TERSA renova la certificació EMAS