We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

Barcelona Energia rebaixa preus un 8% de mitjana i llança una nova tarifa exclusiva per a empreses

Barcelona Energia (BE), la comercialitzadora pública metropolitana, revisa i abarateix les tarifes, d’acord amb la situació actual del mercat elèctric, per adaptar-les a les necessitats actuals dels consumidors i arran de l’impacte socioeconòmic provocat per la pandèmia de la Covid- 19.

Seguint el seu compromís amb la ciutadania i per facilitar una tarifa més justa per als usuaris i usuàries, a partir del mes de juny BE aplicarà una rebaixa en els preus de les seves tarifes fixes del 8% de mitjana, depenent del tipus de tarifa contractada. Pel consum mitjà d’una família, això es tradueix en un estalvi anual entre 40 i 60 en la factura de la llum.

Aquesta revisió de les tarifes se suma a una altra iniciativa socialment responsable, aplicada el mes d’abril, amb què s’ha permès l’ajornament del pagament de les factures de la llum per al segon trimestre de 2020, durant el període d’estat d’alarma causat per emergència de la Covid-19. Pel que fa a les tarifes per als edificis públics i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona, aquesta revisió està prevista també per a finals d’any, d’acord amb l’encàrrec de gestió.

A la vegada, en aquest context, la comercialitzadora elèctrica llança també la nova Tarifa Empresa, amb l’objectiu de situar-se al costat del petit comerç, les pimes i els autònoms, i oferir un acompanyament i assessorament personalitzat per ajudar-los a estalviar en la factura de la llum.

La Tarifa Empresa de Barcelona Energia, neix com una alternativa energètica per acompanyar, ara més que mai, a les empreses i comerços de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Es tracta d’un dels col·lectius a qui més ha impactat la crisi provocada per la Covid-19 i que ara es troben en un moment decisiu per poder reactivar la seva activitat.

Aquest nou producte ofereix una gamma de tres tarifes diferents, sense permanència ni límit de potència contractada, per adequar-se millor a les necessitats de cada públic: la Tarifa Empresa Clàssica, la Tarifa Empresa Variable i la Tarifa Empresa Solar.

La nova tarifa es pot contractar principalment a través de la pàgina web de Barcelona Energia o per telèfon.

Amb aquest nou projecte, Barcelona Energia segueix el seu compromís amb la ciutadania, adaptant-se a les necessitats d’aquests moments amb un model energètic 100% renovable i un servei de qualitat, transparència i proximitat, amb tarifes accessibles i ajustades.

En aquests moments, Barcelona Energia comercialitza energia 100% d’origen renovable a més de 4.600 punts de subministrament públics i a 1.800 persones usuàries.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.800 usuaris i usuàries de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

 

  • Share:

Last news

15 January 2021

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

14 December 2020

El primer "Fem Xarxing" virtual aplega més de 120 persones de la xarxa B+S

10 December 2020

Barcelona Energia es converteix en la comercialitzadora elèctrica del MNAC, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i Ecoenergies

30 November 2020

Bones idees per canviar el món 2019