We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

A partir del dia 11 de maig, Grup TERSA reactivarà alguns dels serveis d’atenció al públic de SIRESA, d’acord amb les instruccions de les administracions públiques. En concret els serveis que reprendran la seva activitat són:

  • Punts verds de barri, punts verds de zona i punts verds mòbils de la ciutat de Barcelona
  • Les deixalleries mòbils i les deixalleries d’alguns municipis de l’àrea metropolitana (algunes de les quals en funcionament des del dia 4 de maig)
  • El servei de logística de residus associats al servei de punts verds i deixalleries
  • La campanya de sensibilització a les platges de Barcelona

D’altra banda, a partir del dimarts dia 12 de maig, també es reprendran els treballs de l’aturada de manteniment que anualment es porta a terme a la Planta de Valorització Energètica. Així doncs, es podrà restablir de forma gradual el funcionament normal de la instal·lació (actualment la planta opera amb una de les tres línies de combustió).

Per a la reactivació dels serveis i activitats, el Grup TERSA ha posat en marxa un protocol d’actuació per tal d’abordar, de forma progressiva, ordenada i segura, la tornada a la normalitat, la reapertura dels centres i la reincorporació de les persones treballadores. D’aquesta manera, s’extremaran les mesures de prevenció i seguretat pertinents per tal de preservar la salut de la plantilla i les persones usuàries.

 

  • Share:

Last news

15 May 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 May 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

27 April 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris

23 April 2020

Grup TERSA us desitja Feliç Sant Jordi