We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris

TERSA ha rebut per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) l’autorització per tractar residus hospitalaris en el context actual de la Covid-19.

Així doncs, a partir d’aquesta setmana, la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs ha començat a rebre residus hospitalaris provinents de l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital de Terrassa, entre d’altres. La PVE, a més a més, continua amb el seu servei habitual de tractament de residus municipals.

L’ARC ha pres aquesta mesura de forma temporal per garantir una correcta i segura gestió dels residus sanitaris que, des de l’inici de la pandèmia, ha augmentat en un 350% a Catalunya. Segons Alessandro Leotta, director de la PVE, “el tractament tèrmic a 1.000 graus de temperatura al què es veuen sotmesos els residus resulta determinant per garantir l’eliminació de qualsevol traça del virus, contribuint a preservar la salut pública i aportant tranquil·litat a la ciutadania”.

En aquest sentit, la Planta de Valorització Energètica ha garantit la continuïtat de la seva activitat adoptant les mesures preventives i de protecció necessàries per vetllar per la seguretat i la salut de la seva plantilla. Tal com també ha apuntat el director de la PVE “el sector de la gestió i tractament de residus ha mantingut, com en la resta dels serveis essencials, el seu compromís amb la gestió de serveis i amb la ciutadania”.

  • Share:

Last news

15 January 2021

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

14 December 2020

El primer "Fem Xarxing" virtual aplega més de 120 persones de la xarxa B+S

10 December 2020

Barcelona Energia es converteix en la comercialitzadora elèctrica del MNAC, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i Ecoenergies

30 November 2020

Bones idees per canviar el món 2019