We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris

TERSA ha rebut per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) l’autorització per tractar residus hospitalaris en el context actual de la Covid-19.

Així doncs, a partir d’aquesta setmana, la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs ha començat a rebre residus hospitalaris provinents de l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital de Terrassa, entre d’altres. La PVE, a més a més, continua amb el seu servei habitual de tractament de residus municipals.

L’ARC ha pres aquesta mesura de forma temporal per garantir una correcta i segura gestió dels residus sanitaris que, des de l’inici de la pandèmia, ha augmentat en un 350% a Catalunya. Segons Alessandro Leotta, director de la PVE, “el tractament tèrmic a 1.000 graus de temperatura al què es veuen sotmesos els residus resulta determinant per garantir l’eliminació de qualsevol traça del virus, contribuint a preservar la salut pública i aportant tranquil·litat a la ciutadania”.

En aquest sentit, la Planta de Valorització Energètica ha garantit la continuïtat de la seva activitat adoptant les mesures preventives i de protecció necessàries per vetllar per la seguretat i la salut de la seva plantilla. Tal com també ha apuntat el director de la PVE “el sector de la gestió i tractament de residus ha mantingut, com en la resta dels serveis essencials, el seu compromís amb la gestió de serveis i amb la ciutadania”.

  • Share:

Last news

21 September 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA

18 September 2020

Miguel Ángel Clavero deixa la gerència del Grup TERSA per jubilació

04 August 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 July 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona