Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris

TERSA ha rebut per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) l’autorització per tractar residus hospitalaris en el context actual de la Covid-19.

Així doncs, a partir d’aquesta setmana, la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs ha començat a rebre residus hospitalaris provinents de l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital de Terrassa, entre d’altres. La PVE, a més a més, continua amb el seu servei habitual de tractament de residus municipals.

L’ARC ha pres aquesta mesura de forma temporal per garantir una correcta i segura gestió dels residus sanitaris que, des de l’inici de la pandèmia, ha augmentat en un 350% a Catalunya. Segons Alessandro Leotta, director de la PVE, “el tractament tèrmic a 1.000 graus de temperatura al què es veuen sotmesos els residus resulta determinant per garantir l’eliminació de qualsevol traça del virus, contribuint a preservar la salut pública i aportant tranquil·litat a la ciutadania”.

En aquest sentit, la Planta de Valorització Energètica ha garantit la continuïtat de la seva activitat adoptant les mesures preventives i de protecció necessàries per vetllar per la seguretat i la salut de la seva plantilla. Tal com també ha apuntat el director de la PVE “el sector de la gestió i tractament de residus ha mantingut, com en la resta dels serveis essencials, el seu compromís amb la gestió de serveis i amb la ciutadania”.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

23 d’abril 2020

Grup TERSA us desitja Feliç Sant Jordi