Energia renovable

Barcelona Energia

Barcelona Energia és la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de Barcelona. El seu objectiu és impulsar un nou model energètic més sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

Barcelona Energia, gestionada per TERSA, comercialitza energia 100% d’origen renovable, garantint a la ciutadania un servei de proximitat i transparència. A més, ofereix un assessorament personalitzat i serveis d’estalvi i optimització d’energia amb tarifes i potències adequades a les característiques de consum de cada llar, promovent un ús elèctric responsable i eficient.

La comercialitzadora pública també treballa per fomentar l’autoconsum, impulsant l’aprofitament de les cobertes i els terrats com a espais de generació d’energia solar, i oferint els serveis de representació i manteniment a persones autoproductores.

Compromesa amb la participació ciutadana, Barcelona Energia ha constituït el Consell de Persones Usuàries, l'òrgan assessor que permet a les persones usuàries de la comercialitzadora participar en la presa de decisions i impulsar noves propostes i projectes.

Actualment Barcelona Energia comercialitza l’energia que consumeixen els edificis i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona, i  la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Barcelona Energia opera a 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Valors

Sostenibilitat

Estem compromesos amb el medi ambient i per això només comercialitzem energia 100% renovable certificada per la CNMC.

Proximitat

Donem un tracte proper i directe a la nostra clientela, ajudant-la i assessorant-la en el que necessiti en matèria d’energia.

Transparència

La nostra activitat es basa en una gestió transparent, ja que es facilita l’accés a la informació i es promou la pedagogia vers el mercat energètic.

Innovació

Apostem per l’aplicació de les últimes tecnologies per fer front als reptes del futur i poder oferir-te els productes i serveis que millor s’adaptin a les teves necessitats.

 

 

Dades d’interès

6.242

persones usuàries

327.542.064

kWh d’energia comercialitzada

12.798

punts de subministrament

*Dades corresponents a l’any 2024