We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

EL PUNT VERD DE BARRI DEL MERCAT DE SANT ANTONI CELEBRA UN MES EN FUNCIONAMENT

El Punt verd de barri del Mercat de Sant Antoni celebra un mes en funcionament. La nova instal·lació, gestionada per SIRESA, va obrir les seves portes el passat 23 de maig aprofitant la inauguració del Mercat de Sant Antoni, recentment remodelat.

Durant aquest primer mes, un total de 1.646 usuaris ja han fet ús de les instal·lacions. Tal i com explica un treballador d’aquesta instal·lació, Jordi Domínguez, l’acollida per part dels veïns ha sigut molt positiva: "Els veïns i veïnes del barri de Sant Antoni estan molt conscienciats amb el medi ambient i el reciclatge de residus. Hem observat una gran afluència de persones, que tot i venir per l’atracció del propi mercat, fa que el Punt verd sigui conegut cada dia per més gent".

Abans de l'apertura del nou centre, el Punt verd mòbil prestava el servei de recollida selectiva en aquest barri. Amb la nova instal·lació, s'ha millorat l'experiència de l'usuari que, segons les primeres impressiones recollides, valora molt positivament la seva ubicació (molts veïns aprofiten que han d’anar al mercat per poder-lo utilitzar) i que es troba en una zona d’accés per a vianants restringida al trànsit.

Els punts verds són espais oberts a la ciutadania que permeten la recollida selectiva d’aquelles fraccions de residus per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària ni contenidors específics al carrer. Per exemple, s'hi poden dipositar cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais etc... Amb la incorporació d’aquesta nova instal·lació mediambiental, SIRESA gestiona un total de 23 punts verds de barri a la ciutat de Barcelona. 

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació