Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

EL PUNT VERD DE BARRI DEL MERCAT DE SANT ANTONI CELEBRA UN MES EN FUNCIONAMENT

El Punt verd de barri del Mercat de Sant Antoni celebra un mes en funcionament. La nova instal·lació, gestionada per SIRESA, va obrir les seves portes el passat 23 de maig aprofitant la inauguració del Mercat de Sant Antoni, recentment remodelat.

Durant aquest primer mes, un total de 1.646 usuaris ja han fet ús de les instal·lacions. Tal i com explica un treballador d’aquesta instal·lació, Jordi Domínguez, l’acollida per part dels veïns ha sigut molt positiva: "Els veïns i veïnes del barri de Sant Antoni estan molt conscienciats amb el medi ambient i el reciclatge de residus. Hem observat una gran afluència de persones, que tot i venir per l’atracció del propi mercat, fa que el Punt verd sigui conegut cada dia per més gent".

Abans de l'apertura del nou centre, el Punt verd mòbil prestava el servei de recollida selectiva en aquest barri. Amb la nova instal·lació, s'ha millorat l'experiència de l'usuari que, segons les primeres impressiones recollides, valora molt positivament la seva ubicació (molts veïns aprofiten que han d’anar al mercat per poder-lo utilitzar) i que es troba en una zona d’accés per a vianants restringida al trànsit.

Els punts verds són espais oberts a la ciutadania que permeten la recollida selectiva d’aquelles fraccions de residus per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària ni contenidors específics al carrer. Per exemple, s'hi poden dipositar cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais etc... Amb la incorporació d’aquesta nova instal·lació mediambiental, SIRESA gestiona un total de 23 punts verds de barri a la ciutat de Barcelona. 

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris