We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

FINALITZA L'ATURADA DE MANTENIMENT A LA PVE

Avui ha finalitzat l'aturada de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb la posada en marxa de l'última línia de combustió. Així doncs, des d'aquest matí, la planta opera de forma habitual i en la seva totalitat.

Diverses han sigut les actuacions i operacions de manteniment que s'han portat a terme des del passat mes de maig, quan es va iniciar l'aturada. Des de la revisió de vàlvules i la reparació del material refractari i tubs de caldera, fins a la verificació del sistema de depuració de gasos i de captació d'aigua de mar, entre d'altres.

A més, aquest any s'han efectuat dues actuacions complementàries a les operacions de manteniment. D'una banda, la intervenció prèvia a la futura instal·lació del sistema catalític de reducció de NOx i, de l’altra, l’execució de la primera fase d’optimització de la xarxa de comunicació del sistema de seguretat i control de la planta.

L'aturada de planta per tasques de manteniment preventiu i correctiu es realitza anualment durant els mesos d'abril o maig per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions. Unes operacions que només es poden efectuar en situació de parada general i que enguany han tingut lloc del 5 de maig a l'11 de juny. 

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació