Actualitat

FINALITZA L'ATURADA DE MANTENIMENT A LA PVE

Avui ha finalitzat l'aturada de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb la posada en marxa de l'última línia de combustió. Així doncs, des d'aquest matí, la planta opera de forma habitual i en la seva totalitat.

Diverses han sigut les actuacions i operacions de manteniment que s'han portat a terme des del passat mes de maig, quan es va iniciar l'aturada. Des de la revisió de vàlvules i la reparació del material refractari i tubs de caldera, fins a la verificació del sistema de depuració de gasos i de captació d'aigua de mar, entre d'altres.

A més, aquest any s'han efectuat dues actuacions complementàries a les operacions de manteniment. D'una banda, la intervenció prèvia a la futura instal·lació del sistema catalític de reducció de NOx i, de l’altra, l’execució de la primera fase d’optimització de la xarxa de comunicació del sistema de seguretat i control de la planta.

L'aturada de planta per tasques de manteniment preventiu i correctiu es realitza anualment durant els mesos d'abril o maig per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions. Unes operacions que només es poden efectuar en situació de parada general i que enguany han tingut lloc del 5 de maig a l'11 de juny. 

  • Compartir:

Últimes

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 de juliol 2022

Bones idees per canviar el món 2021

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient