Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

FINALITZA L'ATURADA DE MANTENIMENT A LA PVE

Avui ha finalitzat l'aturada de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb la posada en marxa de l'última línia de combustió. Així doncs, des d'aquest matí, la planta opera de forma habitual i en la seva totalitat.

Diverses han sigut les actuacions i operacions de manteniment que s'han portat a terme des del passat mes de maig, quan es va iniciar l'aturada. Des de la revisió de vàlvules i la reparació del material refractari i tubs de caldera, fins a la verificació del sistema de depuració de gasos i de captació d'aigua de mar, entre d'altres.

A més, aquest any s'han efectuat dues actuacions complementàries a les operacions de manteniment. D'una banda, la intervenció prèvia a la futura instal·lació del sistema catalític de reducció de NOx i, de l’altra, l’execució de la primera fase d’optimització de la xarxa de comunicació del sistema de seguretat i control de la planta.

L'aturada de planta per tasques de manteniment preventiu i correctiu es realitza anualment durant els mesos d'abril o maig per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions. Unes operacions que només es poden efectuar en situació de parada general i que enguany han tingut lloc del 5 de maig a l'11 de juny. 

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris