Actualitat

BARCELONA + SOSTENIBLE CELEBRA LA SETMANA DE LA SOSTENIBILITAT

Enguany, l’equip de SIRESA de Barcelona + Sostenible ha participat en la commemoració de la Setmana de la Sostenibilitat amb l’organització de diferents iniciatives com l’acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i l’acte de cloenda d’Escoles + Sostenibles.

Els membres de la xarxa, protagonistes del Dia Mundial del Medi Ambient

Emmarcat en aquest context, la Secretaria tècnica de Barcelona + Sostenible va realitzar un acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb representants de les més de 1.000 organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. L’acte es va celebrar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va comptar amb la participació de més de 130 persones. Durant l’acte, es van lliurar uns distintius a les anomenades “Bones idees per canviar el món”, un reconeixement a 10 projectes duts a terme per organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Biodiversitat, espai públic i qualitat ambiental són algunes de les temàtiques de les iniciatives reconegudes.

Més de 30 centres educatius es sumen a l’acte cloenda d’Escoles + Sostenibles

Per altra banda i també en el marc de la Setmana de la Sostenibilitat, la Secretaria d’Escoles + Sostenibles va organitzar l’Acte de cloenda del curs 2017-18 dels centres educatius que formen part del programa. Aquest es va celebrar al Centre Cívic de Cotxeres de Sants i hi van assistir un total de 270 persones, entre alumnat i professorat, de 32 centres de secundària, batxillerat, adults i cicles formatius. Durant la jornada, els participants van realitzar un intercanvi d’experiències a l’estil marketplace per compartir idees i propostes amb la resta de companys i companyes. Són els projectes d”Escoles + Sostenibles” que han realitzat al llarg del curs. Aquests, recullen temàtiques variades i originals que a l’intercanvi no van deixar a ningú indiferent. L’acte va tenir un to distès però amb ganes de treballar i agafar empenta de cara al curs vinent. L’espectacle final va ser a càrrec de la companyia “El negro y el flaco”, una parella de malabaristes i equilibristes que van aportar el toc d’humor a la jornada.

Sobre la Setmana de la Sostenibilitat

La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible té com a objectiu posar en valor les iniciatives ambientals que es duen a terme a nivell europeu i fer més visibles els Objectius del Desenvolupament Sostenible. A Barcelona s’ha batejat com a la Setmana de la Sostenibilitat i ha acollit activitats en diversos punts de la ciutat entre el 30 de maig i el 5 de juny.

El Grup TERSA  es suma a aquesta iniciativa, a través de la participació activa de l’equip de SIRESA de Barcelona + Sostenible, amb l’objectiu de promoure el compromís de la ciutadania pel medi ambient.

  • Compartir:

Últimes

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 de juliol 2022

Bones idees per canviar el món 2021

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient