We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

Finalitzen les obres de construcció de la instal·lació fotovoltaica del Centre Cívic Convent Sant Agustí

Aquest mes de desembre finalitzaran les obres de construcció de la instal·lació solar fotovoltaica a la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí, finançada mitjançant una campanya de crowdlending, “Comparteix el sol”, que va impulsar l’Ajuntament de Barcelona i executar TERSA.

Amb motiu de l’execució de les obres, s’ha organitzat una visita guiada per donar a conèixer l’avanç del projecte a tots els inversors que van col·laborar en la iniciativa i l’han fet possible. La visita va tenir lloc ahir dimecres al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

La instal·lació entrarà en funcionament el primer trimestre del 2020 i tindrà una potència de 32,4 kWp i una generació anual estimada de 38.880 kWh (l’equivalent al consum elèctric de 17 llars), que es destinarà a l'autoconsum de l'equipament públic. A més, suposarà un estalvi anual estimat d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de 14.700 kg de CO2eq.

Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de donar continuïtat a la Mesura de Govern "Transició cap a la sobirania energètica" en què es pretén estimular la generació elèctrica d'origen renovable en terrats i cobertes particulars o municipals, com a mitjà valuós per impulsar la transició energètica.

 

  • Share:

Last news

03 April 2020

Grup TERSA dona material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià per abastir els centres sanitaris de la ciutat

01 April 2020

Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

27 March 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 March 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?