News

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

En consonància amb el nostre compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, Grup TERSA ha elaborat una Guia de compra i contractació responsable. L’objectiu és fomentar l’ètica i la responsabilitat social i ambiental en la gestió del dia a dia, de forma integrada i amb el compromís de totes les persones que formen part de l’organització.

La Guia ha estat elaborada per la Comissió d’RSC amb l’objectiu de ser una eina útil que ajudi tota la plantilla a l’hora de preparar procediments de compra i contractació de qualsevol tipus, establint criteris socials i ambientals, per a l’impuls d’una contractació sostenible, social, justa i que respecti els drets humans.

Entre els criteris que s’hi inclouen es troben els ambientals, com ara adquirir productes reutilitzables, ecològics, fets amb materials reciclats i/o de proximitat sempre que sigui possible; aplicar criteris que promoguin l’economia circular, l’eficiència energètica i l’estalvi d’aigua; o potenciar el transport sostenible. Entre els criteris socials, hi ha el compliment dels drets laborals i la Llei de Prevenció de Riscos Laborals; el respecte de les condicions de llibertat, igualtat i no-discriminació; o la promoció de la contractació de persones vulnerables o en situació d’exclusió social, entre d’altres.

Pots consultar la Guia en l’enllaç següent: https://www.tersa.cat/media/3215/guia-de-compra-i-contractaci%C3%B3-responsable.pdf

  • Share:

Last news

10 March 2023

Grup TERSA renova la certificació EMAS

08 March 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 March 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona

22 February 2023

Es constitueix el nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i arrenca la renovació del marc de treball de la Xarxa B+S