News

La Planta d'Aprofitament Energètic de Biogàs aconsegueix la certificació ISO 50001:2018

La Planta d'Aprofitament Energètic de Biogàs, situada en el terme municipal de Gavà, ha estat certificada amb l'ISO 50001:2018, una norma que té com a objectiu millorar els sistemes de gestió energètica amb la finalitat d'aconseguir una major eficiència en els seus processos. La certificació tindrà una validesa de 2 anys.

Des que TERSA va assumir la gestió de la planta de biogàs en 2018, s’han realitzat millores en la planta que han permès incrementar l’eficiència energètica en pics de fins a un 50 % respecte als nivells màxims anteriors. Aquestes formen part d’un programa de millores contínues que busquen treure el màxim partit a l’energia del biogàs que emana de l’antic abocador, fent la planta més eficient.

Aquesta certificació atorgada per Bureau Veritas confirma que el sistema de treball implementat per TERSA en la planta de biogàs compleix amb els estàndards internacionals que permeten no sols gestionar bé l’energia, sinó aconseguir, a més, una millora contínua.

  • Share:

Last news

30 June 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 June 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 June 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 June 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu